Museo del Audífono

Museo del AudifonoUn audiòfon és un aparell electrònic que amplifica els sons. Aquests aparells han ajudat les persones amb problemes d’audició poder-se comunicar millor, ja que poden sentir aquelles converses que abans els costava.
Estan formats per tres parts, el micròfon que converteix les ones sonores en senyals elèctrics, l’amplificador que augmenta els senyals i l’auricular que les transforma novament en senyals acústiques i les transmet a l’oïda.
A Buenos Aires hi ha un dels pocs museus al món dedicats a aquest artefacte. De fet, el Museo del Audífono, a San Nicolás, també és una d’una botiga on venen i arreglen audiòfons i que el pare del propietari actual el va convèncer per convertir-la en museu. Així que tan bon punt travessem la porta, ens trobem envoltats de vitrines amb centenars d’audiòfons de tot el món i de totes les èpoques. També hi ha objectes relacionats com un microscopi.

Museo del Audífono_Tte. Gral Juan Domingo Perón 1647. De dilluns a divendres de 10.00 a 17.30h. Visita 10 min. Entrada gratuïta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Judaísmo para Dummies

¡Bienvenidos! Esperamos que este sitio sea de utilidad para todos, como herramienta para acercarnos al Creador y vivir el Judaísmo con alegría cada día.

Fuet, mate i arròs

Turisme per Àsia

Xanet Xanet .Com

Blog de viatges, experiències i aventures en català

areveure.cat

t'ajuda a preparar el teu viatge, t'acompanya quan l'estàs fent i fa que no l'oblidis a la tornada.

%d bloggers like this: