Mercado Central de Buenos Aires

Mercado CentralMercado CentralEl Mercado Central és el punt de distribució de fruites, verdures i carn, majoritàriament, per tal d’abastir el Gran Buenos Aires i la ciutat. L’objectiu és tenir en un lloc la centralització d’hortalisses, així com carn i d’allí els majoristes i a nivell minirista van a comprar a preus, relativament més econòmics. Dic relativament, ja que el preu de detallista no es nota gaire diferència respecte a Capital i si us són sincera, no val la pena el viatge fins allí, ja que el que està més econòmic, s’ha de revisar molt bé perquè no et colin alguna cosa podrida.

Aquesta ubicació actual, a Morón, va entrar en funcionament el 1984, després de tancar el Mercado de Abasto, on avui hi funciona un centre comercial.

A nivell al detall s’hi pot comprar fruita i verdura, que ja hem dit que no recomanem, carn, que sí que està més econòmica que a la ciutat i també peix congelat. Pels voltants, hi ha l’anomenat Paseo de Compras on també hi ha lactis, embotits, articles de neteja, espècies, entre altres i una gran fira de roba, joguets i altres articles. Els horaris en general són de dilluns a diumenges de 8 a 18h.

La veritat és que és un viatge llarg, amb autobús, que després no val la pena econòmicament o en termes de qualitat. Però sí que he de reconèixer que per un moment em vaig traslladar a casa, donant tombs pel “mercadillo” de Pardinyes, només em faltaven els animalets ;P

Com anar-hi: autobús 8, ramal “Mercado Central”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Judaísmo para Dummies

¡Bienvenidos! Esperamos que este sitio sea de utilidad para todos, como herramienta para acercarnos al Creador y vivir el Judaísmo con alegría cada día.

Fuet, mate i arròs

Turisme per Àsia

Xanet Xanet .Com

Blog de viatges, experiències i aventures en català

areveure.cat

t'ajuda a preparar el teu viatge, t'acompanya quan l'estàs fent i fa que no l'oblidis a la tornada.

%d bloggers like this: