Reserva Ecológica Costanera Sur

Costanera SurLa zona on hi ha l’actual costanera, era a principis de 1900 el Balneario Municipal que va quedar clausurat el 1250 degut a la contaminació de les aigües del riu. Anys més tard, cap al 1978 es començar el projecte del que hauria de ser el “Centro Administrativo de la Ciudad” i el primer pas va ser dipositar runa per tal de guanyar terreny al riu. Uns anys més tard, el projecte va quedar abandonat i la pròpia natura va anar adaptant el nou terreny, sorgint-ne un ecosistema adaptat que amb el temps acabaria essent declarat Área de Reserva Ecológica.

Cui

Cui

La diversitat d’ambients que hi ha a la Costanera garanteix l’existència de diverses tipus d’animals i de plantes. D’aquesta manera a Costanera Sur hi podem trobar el bosc, la llacuna, el banyal i el bosc. La zona de les llacunes està formada per llacunes alimentades per les aigües de la pluja, per tant el seu nivell varia segons les precipitacions anuals i l’estació de l’any, tot i que el canvi climàtic que s’està notant cada vegada més fa que les llacunes estiguin la gran majoria dels dies seques i això ha provocat la pèrdua de fins el 30% de les aus que es podien contemplar a Costanera. Pel que fa als animals podem veure pels camins cuis, un tipus de rosegador i musteles, així com una gran quantitat d’insectes, amfibis.

Puerto Madero i CostaneraEls amants de la natura i de l’observació d’aus tenen un lloc ideal ben a prop de Capital, us deixo un link que pot ser d’ajuda en aquest tema: Reserva Ecológica Costanera Sur. A més a més, les nits de lluna plena d’estiu es pot visitar la Costanera mitjançant una visita guiada nocturna on s’aprèn a apreciar els sorolls de la nit i a entendre la problemàtica de tenir una de les zones amb edificis més alts i il·luminats de la ciutat tant a prop com és Puerto Madero.

Seibo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Judaísmo para Dummies

¡Bienvenidos! Esperamos que este sitio sea de utilidad para todos, como herramienta para acercarnos al Creador y vivir el Judaísmo con alegría cada día.

Fuet, mate i arròs

Turisme per Àsia

Xanet Xanet .Com

Blog de viatges, experiències i aventures en català

areveure.cat

t'ajuda a preparar el teu viatge, t'acompanya quan l'estàs fent i fa que no l'oblidis a la tornada.

%d bloggers like this: