La Plata

La Plata

Una de les ciutats amb l’entramat dels carrers més perfectes que hi ha, creada sobre plano degut a la necessitat de tenir una capital per la Província de Buenos Aires quan la Ciudad de Buenos Aires va ser nombrada capital del país. El seu “Eje Histórico” està format per un quadrat perfecte tallat per diagonals i amb places i boscos cada sis “cuadras”. Degut a la singularitat que la ciutat fou projectada abans de construir-se va ser declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO.
Per arribar-hi des de Capital hi ha varies opcions, amb cotxe per l’Autopista Buenos Aires, amb micro des de Retiro,  Once o Constitución o amb un tren que surti des de Constitución. Personalment, amb el 129 per autopista però amb la SUBE, si no val el doble.
De La Plata destaquen el Palacio Municipal i la Catedral i l’altra plaça important, la Plaza San Martín va ser el primer espai públic de Llatinoamerica, en tenir il·luminació. La plaça està rodejada per tres grans edificis, el Palacio de la Legislatura, la Casa del Gobierno i el Pasaje Dardo Rocha, un centre cultural en una estació de trens.
També val la pena donar un tomb pel “bosque” on hi ha el Museo de Historia Natural de La Plata o el jardí zoològic i botànic, entre altres opcions.
La veritat és que la web de turisme de la ciutat està més que bé així que millor que hi pegueu un cop d’ull vosaltres mateixos i pugueu decidir la ruta al vostre gust.La Plata_San Martin
La Plata_Nom carrers
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Judaísmo para Dummies

¡Bienvenidos! Esperamos que este sitio sea de utilidad para todos, como herramienta para acercarnos al Creador y vivir el Judaísmo con alegría cada día.

Fuet, mate i arròs

Turisme per Àsia

Xanet Xanet .Com

Blog de viatges, experiències i aventures en català

areveure.cat

t'ajuda a preparar el teu viatge, t'acompanya quan l'estàs fent i fa que no l'oblidis a la tornada.

%d bloggers like this: